Bedrijfsgroei door Neurocoaching | RVA neurocoaching
Neurocoaching in bedrijf
Ronald van Akkeren
Neurocoaching in bedrijf
03/20/2022
2 min
0

Bedrijfsgroei door neurocoaching

03/20/2022
2 min
0

In de huidige economische omstandigheden wordt je als ondernemer op alle fronten uitgedaagd. Je moet, ondanks de crisis, positief blijven en kansen en mogelijkheden blijven zien. Omdat je als ondernemer  vaak op jezelf aangewezen bent, heb jij je eigen mindset, talenten en ondernemerschap nodig om het hoofd boven water te houden.

Professionele coaching heeft de afgelopen jaren bewezen zinvol en rendabel te zijn. Rapporten over de effecten ervan zijn veelal lovend. Veelal werd in bedrijven aangetoond dat door de investering in coaching het tienvoudige werd terug verdiend. Een professionele coach kan je met personal en bedrijfscoaching helpen om je bedrijf stevig te laten groeien.

Op basis van bedrijfsgroei  kun je de missie van je afdeling of bedrijf formuleren. Een voorbeeld van een missie van een manager kan zijn: “Door coachend leiding te geven stel ik de mensen op het werk centraal en werk ik als manager toe naar de ontwikkeling van zelfsturende medewerkers en teams.”

Haal je het beste uit je bedrijf!

Ben je professioneel, proactief en productief ingesteld. Kun jij jezelf of je medewerkers motiveren en inspireren, haal je het beste uit jezelf en neem je verantwoordelijkheid voor je bedrijf. Ben je vrolijk en ga je elke dag met plezier naar je werk? Hoe is het met je inzet en streef je naar het optimale? Hoe communiceer je met je teamleden? Is dit duidelijk en specifiek? Ben je integer? Loop je de kantjes er vanaf en wellicht ben je niet helemaal loyaal?

Ik hanteer met coachen diverse coachingsvormen. Afhankelijk van de vraagstelling en context wordt gekeken welke wijze van coachen wordt gehanteerd. In sommige gevallen zou het een combinatie kunnen worden van meerdere coachingsvormen.

Wij houden je bedrijf een spiegel voor en reflecteren op de huidige situatie!

Stel je eens voor… Je weet precies hoe je aan de slag moet. Dat vage idee wordt een concreet plan. Beslissingen worden eenvoudig. In gerichte stappen ga je nu aan de slag. Op een manier die past naast je lopende werk. Je zet concrete stappen. Ziet direct resultaat. Je bedrijf groeit. Je komt weer in de flow. Wat jij nodig hebt, is een frisse blik. Een expert die jou begrijpt én kritisch is. Die meedenkt met je plannen en je een spiegel voorhoudt. Die je helpt om van jouw ideeën realiteit te maken. Een persoonlijke en zakelijke coach.

Neem nu actie als je,

 • last hebt van belemmerende overtuigingen
 • Je focus en motivatie afneemt.
 • Je niet meer out – of – the – box kunt denken
 • Je korte en lange termijndoelstellingen niet helder meer voor ogen staan.
 • Je businessmodel en verdienmodel niet meer bij jou en doelgroep past
 • veel en hard werkt……..maar niet achter je computer vandaan komt
 • last van uitstelgedrag hebt
 • jouw doelen niet kunt omzetten naar daadwerkelijke actie
 • merkt dat je altijd wel een excuus hebt om niet te doen wat wel nodig is
 • informatie niet meer tot je komt door chaos in je hoofd
 • niet voldoende omzet genereert met je bedrijf
 • omdat je steeds maar weer in hetzelfde kringetje lijkt rond te lopen
 • omdat je niet de juiste prijzen voor je diensten durft te vragen

Mogelijk heb je een netwerk of vrienden om dit soort problemen te bespreken. Maar meestal zijn dat geen professionals en reageren ze vanuit hun eigen belevingswereld. Je luistert naar hún mening, terwijl je juist je eigen mindset, businessmodel en ondernemersstrategie  zelf wilt ontwikkelen en plannen.

Concreet actieplan!

Het traject voor Persoonlijke BedrijfsGroei begint met een VIP-dagdeel of dag op een energieke locatie. Een dag waarin je veel leert en aan de slag gaat. Je eindigt de dag met een concreet actieplan. Daarna krijg je gedurende zes maanden onbeperkt advies en coaching per skype of telefoon. Ook heb je gedurende zes maanden onbeperkt toegang tot mij via email, voor al je vragen. Zo ga je snel en concreet aan de slag, met volop professionele hulp. Indien nodig organiseren we een tweede VIP-dagdeel of dag organiseren in die periode; ik ondersteun je namelijk maximaal bij je persoonlijke en bedrijfsgroei.

RVA wil graag een persoonlijke navigator
voor je bedrijf zijn!

 

Neem gerust op voor een Gratis coachsessie?

Reacties
Categorieën