arrow_drop_up arrow_drop_down

NeuroCoaching =  Neurofeedback +  Coaching

Ik wil mensen gezond en gelukkig maken. NeuroCoaching zorgt voor een efficiënte werking van je breinactiviteiten en je perspectief hoe je naar de wereld kijkt en in het dagelijkse leven staat. Het is een effectieve vorm van persoonlijk onderhoud. Het streven is om optimaal te functioneren in je privé en werkleven.


De doelstelling met neurofeedback en coachaanpak is dat wij je vanuit elke situatie weer terug laat komen in je flow. Met neurofeedback en elke coachvraag laat je andere oude patronen en belemmerende overtuigingen makkelijker los en kom je meer in je kracht, dit betekent dat je meer oplossingsgericht denkt, jezelf bent en je baas wordt over je eigen levenspad.


NeuroCoaching

Neurocoaching is een inspirerende en creatieve vorm van werken waardoor je in dieper contact komt met jezelf. Hierdoor ontdek je wat je echt wilt. Dit betekent 'in contact komen met je wezenlijke kwaliteiten en drijfveren'. Ik nodig je uit om weer terug te komen in het hier en nu. Zo houd je koers over je leven zonder steeds te moeten bijsturen. Wanneer dit gebeurt, zullen veel lichamelijke en emotionele symptomen verminderen of verdwijnen. Je leven gaat weer lekker lopen.


Voordelen van neurocoaching

Na het doorlopen van deze traject, voel jij je mentaal en fysiek weer energiek, wilskrachtig, gezond, gemotiveerd, ontspannen en positief. Je ziet weer kansen en streeft naar vooruitgang en geluk voor jezelf, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.


Psychologische interventies en methoden


RVA maakt met neurocoaching gebruik van praktische bewezen psychologische interventies en methoden als 

  • NLP (Neuro Linguïstische Programmering / persoonlijk veranderen op basis van je denken en sterke overtuigingen) 
  • BreinStijlen (Hoe richt jij je aandacht, neem je informatie, neem je beslissingen en hoe sta je in de wereld)
  • Mindfulness (Zelfbewustzijn en lichaamstraining op basis van gerichte opmerkzaamheid)
  • RET (Rationele Emotionele Training / redelijker denken betekent, je beter voelen)
  • EFT (Emotional Freedom Techniques / effectief bij angsten) 
  • MA coaching (Mental alignment / effectief bij PTSS) 

RVA wil graag een persoonlijke navigator op je levensweg zijn