Tarieven en vergoedingen

Het doel van RVA is om neurofeedback voor iedereen bereikbaar te maken. Je wordt daarom niet geconfronteerd met torenhoge kosten, maar betaalt slechts een aantrekkelijk tarief. Een eerste kennismaking met RVA (wie is het gezicht achter RVA, werkwijze en een eerste globale bespreking van jouw klachten) van 30 minuten is altijd vrijblijvend.


Wintertactie

Gedurende deze winteractie is een intake GRATIS t.w.v. € 97,50 bij aanvang van een neurofeedback traject! Deze gratis intake (anderhalf uur) bestaat uit een gesprek, een neurofeedback sessie en een analyse van je hersenactiviteiten om je huidige situatie in kaart te brengen!

Vergoeding


UWV

Wie langer dan zes maanden arbeidsongeschikt is kan mogelijk via het UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst (IRO) aanvragen. Kijk op www.uwv.nl en www.reintegratie.nl voor meer informatie.

WIA verzekering

Wie zich verzekerd heeft middels een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft meestal recht op vergoeding van deze kosten.

Werkgever

Bij (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid kan de werkgever mogelijk bereid zijn de kosten van neurofeedback training te vergoeden, eventueel op advies van de arbo-arts. Informeer of dit ook preventief kan bij stressvolle werkomstandigheden of dreigende burn-out

Eigen bedrijf

De kosten voor de trainingen kun je mogelijk als aftrekpost opvoeren onder noemer ‘coaching/persoonlijke ontwikkeling’.


Neurofeedback programma op maat

We maken een programma op maat die bij jouw probleem en gewenste situatie past. Dit kunnen problemen zijn op gebied van concentratie, aandachtregulatie, geheugen, leren, informatieverwerking, stemmingswisselingen, impulsiviteit, stress, spanningen, uitputting, slapen, gedrag, sociale interactie's, angst en paniekaanvallen, wanhoop en machteloosheidsgevoelens e.d.


Geen extra kosten

RVA brengt zoals andere neurofeedback praktijken vaak doen geen extra kosten, zoals begin-, tussen- en nametingen in rekening. Die gedurende een neurofeedbacktraject kunnen oplopen tot ruim € 250,-. Daarin is RVA heel duidelijk. Gedurende het gehele traject wordt er constant (realtime) gemonitord, en de voortgang geëvalueerd.

Vrijblijvend gesprek Bel: 06-55105548

Persoons Gebonden Budget

Hoe regel ik mijn PGB. Heb je een indicatie nodig voor begeleiding. Vanaf 1 januari 2015 valt begeleiding onder de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning)


Download PGB pdf en lees het eens rustig door! 

Formulier voor overeenkomst met hulpverlener/freelancer

Wil je een indicatie voor begeleiding aanvragen, dan biedt RVA daarbij ondersteuning!

Schadefonds Geweldsmisdrijven 

Als je slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf, kun je mogelijk een beroep doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven. Op deze manier kun je de kosten voor (psycho)therapie vergoed krijgen. Lees meer over het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

In onze praktijk krijgen we ook cliënten die slachtoffer zijn van seksueel of huiselijk geweld. Doordat zij de kosten van de behandeling kunnen laten uitkeren door het Schadefonds Geweldsmisdrijven kunnen zij uit hun problemen komen zonder dat het hen extra geld kost. Lees bijvoorbeeld bij neurofeedback ervaringen het aangrijpende verhaal van Franka 44 jaar die seksueel is misbruikt.

Afspraken wijzigen

Je kunt telefonisch of via een e-mail afzeggen of wijzigingen doorgeven. Als jij je afspraak ten minste 24 uur van tevoren afzegt, wordt deze niet in rekening gebracht, anders is RVA genoodzaakt deze bij je in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle behandelovereenkomsten tussen RVA en de cliënt of de opdrachtgever, over onderzoek, training en/of coaching, het verrichten van diensten en dergelijke.

NEUROFEEDBACK zorgt voor een goed georganiseerd brein!

Vrijblijvend kennismaken