Vergoeding via de werkgever

Een werkgever kan jouw kosten van gesprekstherapie, neurofeedback en coaching geheel voor eigen rekening nemen (incl. de reiskosten van 0,19 euro per kilometer).


 Bel nu: 06-55105548 

Werkgever komt in aanmerking 

voor belastingaftek

De werknemer hoeft over (neuro)coaching of neurofeedbacktraject door zijn werkgever geen belasting te betalen. 


Als een werkgever slechts een deel van jouw kosten vergoedt, komt het resterende bedrag mogelijk nog in aanmerking voor belastingaftrek.


Voor een werkgever zijn de kosten voor neurofeedback, gesprekstherapie en coaching een kostenpost die de belastbare inkomsten verminderen, als deze activiteiten bijdragen aan behoud of herstel van arbeidsgeschiktheid, of zorgen voor duurzame re-integratie in het arbeidsproces (bij bv arbeidsongeschiktheid)

Neurofeedback preventief volgen bij hoge werkstress en werkdruk

Neurofeedback & Preventief 

Neurofeedback preventief volgen bij hoge werkstress en werkdruk

Werk je wel maar heb je stressklachten dan kan neurofeedback ook preventief worden gevolgd om langduriger stressklachten te voorkomen. 


Neurofeedback kan oplossingen bieden bij langdurige ziekte (bv ernstige stressklachten/burn-out), of ernstig verstoorde werkrelaties, om te voorkomen dat men onnodig lang thuis zit terwijl het loon toch moet worden betaald. 

Burn-out pakket

Basis pakket

10 sessies

€ 850,-

Gedurende 4 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor een snel en effectief resultaat. Daarna 2 weken 1 keer 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert effectieve ademhalingstechnieken gebaseerd op basis van de kennis van het brein.

Uitgebreid pakket 

15 sessies

€ 1195,-

Gedurende 6 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor een snel en effectief resultaat. Daarna 3 weken 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert effectieve ontspanningstechnieken gebaseerd op basis van de kennis van het brein.

Intensief pakket 

20 sessies

€ 1500,-

Gedurende 8 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor een snel en effectief resultaat. Daarna 4 weken 1 keer 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert op basis van neurocoaching om jezelf op ieder gebied te verbeteren, bijv. je zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfbewustzijn, focus, motivatie, vitaliteit.

Bel nu 06-55105548