arrow_drop_up arrow_drop_down

Over RVA

Ronald van Akkeren van RVA is sinds 2006 specialist

in het geven van neurofeedback trainingen

Ronald van Akkeren van RVA is in 2006 begonnen met een Praktijk voor Neurofeedback in Zwolle. Ik vertel je graag iets meer over mijn achtergrond, zo weet jij wie je straks tegenover je hebt zitten. Ik ben geboren in 1964 in Doetinchem en sinds januari 2006 eigenaar van deze praktijk voor neurofeedback.

Mijn passie en focus

Mijn passie en focus: uit eigen ervaring mensen helpen. Ik wil mensen, van jong tot oud, op een praktische en effectieve manier helpen om vitaler en gezonder te leven. Mijn passie en focus in mijn werk ligt dan ook op het verbeteren van jouw situatie door het vergroten van de gezondheid van jouw brein. neurofeedback is een effectieve methode om dit te bereiken.


Fascinatie voor het brein

Door mijn eigen ervaringen (epilepsie) ben ik gefascineerd in de werking van de hersenen en heb ik mij verdiept in de neurofysiologie (bewegingsleer van de hersenen) en de neuropsychologie (psychologie die zich bezighoudt met de functies van het brein en de relatie daarvan met gedrag). Ik beschik over een goede basis aan opleidingen en accreditaties.


Hoe help ik je?

Het belangrijkste is om samen te kijken naar wat er zich afspeelt in je brein en welk programma daar het beste bij past. Elke week zullen we de voortgang van je hersenactiviteit proces in je brein evalueren en relateren aan je persoonlijk functioneren. Deze methode is veilig, meetbaar, effectief, werkt grondig en geeft blijvende resultaten. het is wetenschappelijk onderbouwd. 


Opleidingen en accreditaties

  • Opleiding: Eclectisch therapeut aan SETH academie
  • Opleiding: Post HBO neuropsychologie en neurofysiologie binnen therapeutische kader
  • Opleiding: Zengar Institute
  • Opleiding: Academie van Coaching en Counselling
  • Opleiding: Post HBO - NLP practictioner (Neuro Linguïstisch Programmeren)
  • Accreditatie:  Zengar NeurOptimal (non - lineaire wetenschap) 
  • Lid van Gcoach mensgericht coachen
  • Lid van NVNLP (Nederlandse Vereniging voor Neuro Linguïstisch Programmeren)


Professionaliteit en betrokkenheid

De afgelopen 14 jaar heb ik kinderen, jongeren en volwassenen met blijvende resultaten geholpen en veel ervaring opgedaan. Ik wil graag een bijdrage blijven leveren aan het professioneel en betrouwbaar toepassen van neurofeedback. Op deze website kun je van mijn cliënten de ervaringen lezen.