Fearless Freedom Formule

Van Trauma en PTTS naar innerlijke vrede!

Neem leiding over je potentieel voor méér mentale veerkracht en weerbaarheid 

Alles wat we doen, denken, voelen en willen wordt bepaald door ons onbewuste & onderbewustzijn en daaraan gerelateerd ons gedrag. Ik confronteer je met specifieke vragen om je onderbewuste in het hier en nu te triggeren en bewust te maken van blinde vlekken, onbewuste trauma patronen en zelf-sabotage. Terwijl jezelf deze met mijn programma "Fearless Freedom Formule". doorbreekt voor gezonde vrijkomende geestelijke energie.

Neem leiding over jezelf. Dit voor meer innerlijke vrede en stilte, zelfacceptatie en zelfliefde, geestelijke gezondheid, mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Neurocoaching op basis van neuropsychologische en neurofysiologische benadering gaat bij mij om diep verstopte oorzaken van (trauma triggers, emotionele en somatische) pijn en angst bij je op te sporen en deze transformeren naar zelfliefde en innerlijk vuur. Je ontdek je diepste diepte van je potentieel (Wie ben je? Wat wil je? Wat drijft je). Wat is je ware identiteit, kernwaarden, gedrag en communicatiestijl.

Programma Fearless Freedom Formule


  • Hoe ik je met trauma en PTTS kan helpen om meer mentale weerbaarheid, innerlijke vrede en vrijheid in je leven te ervaren.
  • "Overwinning van Angst en Onzekerheid": Hoe je angst en onzekerheid kunt overwinnen om meer zelfvertrouwen en een gevoel van vrijheid te bereiken.
  • "Emotionele Vrijheid": Hoe je negatieve emotionele bagage kunt loslaten en emotioneel vrij kunt worden.
  • "Relaties en Vrijheid": Hoe je gezonde relaties kunt cultiveren die bijdragen aan je gevoel van vrijheid en geluk.
  • "Fysieke Vrijheid en Gezondheid": Het belang van fysieke gezondheid en hoe deze bijdraagt aan een gevoel van vrijheid.
  • Hoe je je tijd effectiever kunt beheren om meer rust in je dagelijkse leven te creëren.
  • Het vinden van je levensdoelen en passies en hoe deze bijdragen aan een gevoel van innerlijke vrede vrijheid en vervulling.
  • "Spirituele Groei en Vrijheid": Het verkennen van spirituele aspecten van vrijheid en hoe je spirituele groei kunt bevorderen.