Nick, ADD & Bedplassen, 16 jaar

De concentratie van Nick was slecht en had zindelijkheids problemen

De concentratie van Nick was slecht. Hij vergat veel, zowel in het naar school gaan, als in de thuis situatie. Nick had zindelijkheids problemen (natte en vieze broeken), zowel overdag als snachts. Dat was onze grootste zorg. Nick heeft neurofeedback training gedaan ( 2x in de week,± 15 weken lang) en is nu een maand geleden (begin september 2010) gestopt. 


Nick is overdag nu helemaal zindelijk. Hij heeft nooit meer natte en vieze broeken. Een enkele keer heeft hij ‘snachts het bed nat, maar dit zat er heel hardnekkig in, het is echt een heel stuk beter geworden. Zijn concentratie is ook heel erg goed verbeterd. 


Hij maakt nu uit zichzelf het huiswerk. Ook zijn medicijnen innemen, tanden poetsen e.d. gaat nu automatisch. (Voorheen moest je er gewoon bij staan, anders vergat hij het één met het andere. Ik kan een ieder neurofeedback therapie aanraden, want dit werkt écht verbeterend. Dit geeft een hele opluchting voor de omgeving van het kind. Het gezin krijgt eindelijk een stukje rust en het mooie ervan is dat het blijvend is.