Dynamical Neurofeedback voor volwassenen

Het helpt volwassenen bewuster en meer ontspannen leven

Volwassenen ervaren meer levensplezier door neurofeedback

wIJ ondersteunen je met neurofeedback om meer effectief bezig te zijn in het dagelijks leven. Om de chaos en onrust in hoofd en lichaam in je brein en situaties in je (werk)omgeving te normaliseren moet vaak het roer compleet omgegooid worden. Het resultaat is de stress neemt af, er is meer ruimte voor creativiteit. Hierdoor neemt ook het levensplezier toe.

Neurofeedback voor volwassenen

Vertrouwen in jezelf

Je krijgt, zoals vele andere volwassenen vertrouwen als je merkt dat er vooruitgang wordt gemaakt bij de doelen die jij je hebt gesteld. Intuïtieve en gevoelsmensen worden minder snel overprikkeld door neurofeedback behandelingen te ondergaan en ervaren meestal al vlot meer innerlijke rust en kunnen zich daardoor beter ontspannen.


Neurofeedback geeft je mentale rust waardoor Je makkelijker in staat bent om bepaalde patronen bij jezelf te (h)erkennen en te doorbreken, je krijgt meer inzicht in jezelf en je eigen gedrag. Je gaat positiever over jezelf denken en ontwikkelt meer zelfvertrouwen. Je gevoelens van angst, dwang en depressiviteit zullen verminderen. Je gaat steeds beter in je vel zitten en je beter in balans voelen.

Neurofeedback | volwassenen

Bewuster leven

Mensen die vaak,- en negatief denken ervaren na een aantal neurofeedback sessies meer innerlijke rust, bewustwording en stellen prioriteiten. Ze gaan over het algemeen beter slapen waardoor je geheugen alle informatie van de die dag effectief opslaan (archiveert) naar het lange termijn-geheugen! Je wordt rustiger van binnen en meer ontspannen.


 Je gaat beter "loslaten", meer in het hier en nu leven. Zorgen lijken ineens veel minder belangrijk. Je gaat minder drukte in je hoofd ervaren en beter je gedachten ordenen.

Dynamical Neurofeedback effectief helpt bij: