Neurofeedback pakketten voor kinderen
02 oktober 2017 
2 min. leestijd

Neurofeedback pakketten voor kinderen

Neurofeedback is een effectieve behandelmethode bij concentratie, leer, gedrag, emotionele en sociale problemen (ADD, ADHD, ODD, autisme, pdd-nos, dyslexie). De hersenen werken beter en komen meer in balans door neurofeedback trainingen. Je kind gaat beter concentreren en kan meer ontspannen, waardoor mentale en emotionele problemen van je kind aanzienlijk of met blijvend effect verminderen.

Neurofeedback Paketten

Afhankelijk van EEG meting, klachten, gestelde diagnose door psycholoog of psychiater van je kind, bepalen we welk pakket het beste bij je kind past. We hebben diverse pakketten en bekijken welk pakket het beste bij je kind past om hele goede resultaten te behalen. Wij bieden voordelige pakketten om een blijvend resultaat voor je kind te bewerkstelligen. Meer weten>>

Effectiviteit van Neurofeedback Trainingen met NeurOptimal™

Bij een afname van 10 neurofeedback trainingen verminderen bijvoorbeeld  angst en paniek momenten van je kind en heeft het al wat minder moeite met plotselinge veranderingen (vanaf 8 jaar). Bij 20 sessies kunnen klachten als ADD kenmerken, angststoornissen, slaapproblemen structureel verdwijnen omdat de hersenen van je kind beter leert schakelen.

Bij ADHD, ASS spectrum, ODD, PDD-NOS is een pakket van 30 trainingen aan te raden, waarbij de hersenen van je kind daadwerkelijk de tijd krijgen om balans te creëren, dit houdt in dat verschillende hersengebieden (emotioneel, mentaal, gevoel, concentratie en linker en rechter hersenhelften) beter moeten samenwerken.

Zichtbare positieve veranderingen in het brein van je kind

Bij elke neurofeedback training kunnen wij zien of er daadwerkelijk veranderingen optreden. Dure voormetingen, tussentijdse en na-metingen zijn echter niet nodig, deze kunnen bij andere praktijken oplopen van 300 tot 500 euro, gewoon zonde van het geld!

Gratis neurofeedback sessie

Indien je vragen hebt over klachten of gestelde diagnose van je kind en of neurofeedback iets voor je kind kan betekenen, neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Wij bieden je de gelegenheid om je kind geheel vrijblijvend kennis te laten maken met neurofeedback d.m.v. een gratis neurofeedback sessie van 20 minuten. We kunnen toelichten hoe het werkt en voelt, zodat je een beeld krijgt wie wij zijn en hoe wij werken.
Meer weten>>

Gratis intake

Daarnaast is er de mogelijkheid voor een gratis uitgebreide intake bij aanvang van een neurofeedback traject (t.w.v. 97,50 euro), deze bestaat uit EEG meting en analyse en bespreken van ingevulde vragenlijsten. Er wordt aan de hand van EEG analyse besproken waar de klachten van je kind vandaan kunnen komen en hoe neurofeedback deze klachten succesvol en met voldoende trainingen blijvend oplost, Meer weten>>

Wij hebben 12 jaar ervaring met het geven van neurofeedback trainingen en waren één van de eerste neurofeedback praktijken in Nederland!

Over de schrijver
Ik ben Ronald van Akkeren geboren in 1964 te Doetinchem en nu woonachtig in Zwolle. Ik ben in 2006 gestart met het geven van neurofeedback trainingen. Mijn missie en passie is om met neurofeedback trainingen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te helpen met concentratie, emotionele en gedragsproblemen. Deze ontstaan door onregelmatige hersenactiviteiten in verschillende delen van de hersenen.
Reactie plaatsen