Monique 36 jaar (oververmoeid & overgevoelig)

Prikkelgevoelig en concentratieproblemen

Na jaren problemen met moeheid, prikkelgevoeligheid en concentratie ontdekte ik op internet neurofeedback. De informatie sprak mij heel erg aan, mede omdat ik het gevoel had dat het aan mijn hoofd lag. Na een kennismakingsgesprek heb ik in de periode september – november 2009 in totaal 28 behandelingen gehad. De eerste behandelingen gaven mij een héél goed gevoel, vervolgens kwam er een moeilijke zware fase, met veel emoties en moeheid.


Kan nu veel makkelijker lezen en me concentreren op een bepaalde taak

Bij de laatste behandelingen voelde ik me sterk, had ik minder last van prikkels en kon ik mij beter concentreren. Ik bekijk situaties anders en kan veel makkelijker lezen en me concentreren op een bepaalde taak. Doordat mijn focus sterker is geworden, kan ik mij makkelijker op mijn doelen richten. Vervolgens heb ik een aantal coachingsgesprekken met Ronald gehad. Hierin gaf hij mij tools om mijn zelfvertrouwen te versterken. Ik ben hier heel blij mee en daardoor kan ik mezelf blijven versterken. Ronald is prettig in de omgang, een gemoedelijke man die de gesprekken helder houdt.