Margriet 67 jaar, hooggevoelig, depressief gevoel en paniekaanvallen

Ik heb nog nog steeds heel veel energie omdat ik elke keer weer ervaar dat ik er ‘volledig bij ben’. 

Hallo Ronald,

Even een mailtje om je te laten weten dat het zeer goed met me gaat. Het is nu een jaar geleden (november 2014) dat ik met jouw neurofeedbacktraining begonnen was, en het heeft echt een blijvende uitwerking. Ik heb nog nog steeds heel veel energie omdat ik elke keer weer ervaar dat ik er ‘volledig bij ben’. Als een deel van je wezen (of een deel van je hersens) niet mee kan werken dat neemt dat ook geweldig veel energie van je af, was de ervaring. En als het dan zo moeizaam gaat, allicht dat je dan gespannen wordt of zwaarmoedig...


Ik heb het gevoel dat dit leven van mij nu 'geheel gratis is’ en ik kan niets anders doen dan het in dankbaarheid teruggeven aan het Leven zelf. In stilte of in acties (studie, mijn vak uitoefenen, veel vrijwilligerswerk etc.) En natuurlijk veel plezier i.c. veel levensvreugde. Natuurlijk ervaar ik nog wel eens onbalans, maar ik kan het steeds beter detecteren en dan helpen die oefeningen die ik bij jou heb geleerd geweldig.

Dat wilde ik je (in alle dank) laten weten.

Margriet