Jens, 8 jaar (dyslexie)

Jens was hij vaak onrustig, kon zich niet goed concentreren en dingen moeilijk onthouden

In de periode mei – oktober 2006 heeft onze zoon bijna 30 neurofeedbacktrainingen gevolgd bij Ronald van Akkeren. De reden hiervoor was dat hij veel moeite had met leren lezen en schrijven. Daarnaast was hij vaak onrustig, kon hij zich niet goed concentreren en dingen moeilijk onthouden. Hij heeft bijna 30 trainingen ondergaan en de resultaten zijn opmerkelijk. 


Beter concentreren en lezen

Het lezen gaat een stuk beter (hij is 2 avi’s omhoog gegaan), hij is veel rustiger geworden, kan zich veel beter concentreren en kan bijvoorbeeld namen van mensen beter onthouden. Jens is ook veel gestructureerder. Zo onthoudt hij nu zelf wanneer hij naar gym en of voetbal moet. Hij pakt dan zelf zijn tas op tijd in. Wat betreft het lezen en schrijven moet hij nog veel oefenen; dat hoort er ook bij.


Een groot voordeel van de neurofeedbacktrainingen vonden wij ook dat ze niet bezwaarlijk zijn voor het kind. Het kan lekker onderuit in een relaxstoel zijn of haar favoriete film bekijken. Onze zoon is enorm gegroeid door de trainingen en wij zijn zeer gelukkig met de resultaten!