Elza - 39 jaar - snel overprikkeld (okt: 2018) 

Met verschillende klachten Oa. prikkels niet verwerken en continue hersenactiviteit ook zonder iets te ondernemen, hoge spierspanning en met een hoge pieptoon kwam ik bij RVA voor Neurofeedback en mental coaching.

Neurofeedbackback traject

Voor mijn gevoel heeft Neurofeedback traject ervoor gezorgd dat mijn innerlijke lichamelijke activiteiten meer een geheel is en samenwerken. Het geeft meer rust in mijn denken, spierspanningen zijn afgenomen en de pieptoon is minder. Mijn levensenergie is meer te voelen en mijn blokkades zijn minder. Het stroomt meer. Dit mede door de combinatie Mental coaching; 

Ik heb geleerd hoe kennis te maken met mijn gevoelens en die aandacht te geven, er te laten zijn en te transformeren. Nog dagelijks heb ik profijt van dat ik mijn eigen mental coach ben en verantwoording durft te nemen voor mijn gevoelens en daardoor mijzelf accepteer met alles wat er is. Het geeft een gevoel van er mogen zijn, puur door echt naar mijzelf te luisteren en hier gehoor aan te geven.