Bewustwording van je perceptie en gedragsmatige patronen

  • Onzekere / rusteloze gedachten: Ik kan geen beslissingen meer nemen, ik ben en voel me waardeloos, ik kan niets en ben een wrak op dit moment.
  • Agressieve gedachten: ik word uitgebuit door mijn werkgever, ik haat mijn werk, ze kunnen de boom in.
  • Zelfopofferingsgedachten: ik offer me wel weer op als niemand hier zich verantwoordelijk voelt voor het werk.
  • Perfectionistische gedachten: als ik een fout maak, is het helemaal mis, deug ik niet, word ik ontslagen.

Burn-out symptomen

Gedragsmatige burn-out symptomen als wisselende stemmingen ,cynisch en manipulerend, slachtoffer gedrag, uitstel gedrag, impulsief, agressief / gewelddadig, verslaving. Ik trek mij terug (distantieer mij van) uit de sociale activiteiten op mijn werk en heb een verminderde belangstelling voor mijn omgeving. Naarmate de privé- en (werk)stress periode langer duurt krijg je steeds meer psychische, lichamelijke en gedragsmatige klachten. Deze symptomen zijn kenmerkend voor een burn-out.

Bij mensen met burn-out zijn de hersenen in een bepaalde mate ontregeld. Stress ontstaat in je hersenen.

Oorzaken en gevolgen van burn-out

Burn-out komt vaak voor in situaties met hoge werkdruk en veel werkstress. Het is te herkennen aan emotionele en lichamelijke uitputting, afkeer van het werk en gevoelens van verminderde competentie. Daarnaast heeft het ook te maken met persoonlijkheid. Pessimisten hebben een minder grote draagkracht. Ook mensen die verlegen of niet sociaal vaardig zijn, zijn minder stressbestendig. Vaak treft het ook mensen die erg gemotiveerd en perfectionistisch zijn.


Burn-out en verzuim in bedrijven!

Een medewerker met een burn-out verzuimt gemiddeld 189 dagen!

Dit kost een bedrijf gemiddeld € 51.579,- !

Burn-out pakketten voor ondernemers en werknemers

Basis pakket

10 sessies

€ 850,-

Gedurende 3 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor concrete merkbare veranderingen. Daarna 4 weken 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert effectieve ademhalingstechnieken gebaseerd op basis van de kennis van het brein.

Uitgebreid pakket

15 sessies

€ 1195,-

Gedurende 5 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor een snel, effectief en blijvend resultaat. Daarna 5 weken 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert effectieve ontspanningstechnieken gebaseerd op basis van de kennis van het brein.

Intensief pakket

20 sessies

€ 1500,-

Gedurende 8 weken 2 neurofeedback sessies (45 minuten) in de week, dit voor een snel en effectief en blijvend resultaat. Daarna 4 weken 1 keer in de week neurofeedback.


Je leert op basis van neurocoaching om jezelf op ieder gebied te verbeteren, bijv. je zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfbewustzijn, focus, motivatie, vitaliteit.

Neurofeedback trainingen

Na acht tot tien neurofeedback trainingen zijn voor veel mensen (vooral hooggevoelige mensen) de eerste veranderingen al zicht - voel en merkbaar. Na 20 neurofeedback trainingen zijn de resultaten met een blijvend effect bereikt. 


Er kunnen veel meer mentale inspanningen worden geleverd en ben je gevoelsmatig en emotioneel veel stabieler wat een positieve invloed heeft op je levensklimaat. Neurofeedback maak je innerlijk weerbaarder en vitaler!

Resultaten van neurofeedback bij burn-out

Neurofeedback trainingen helpt bij Burn-out om de rust en de balans in het hoofd terug te brengen. Bij neurofeedback trainingen nemen we de chaos en onbalans in het hoofd op een veilige en ontspannen manier weg.


De hersenen kunnen daardoor weer optimaal functioneren. Wij maken naast neurofeedback trainingen gebruik van bewezen effectieve breintools om je bewust te laten worden van je belemmerende triggers. Je wordt na een aantal neurofeedback trainingen al wat energieker, vitaler en heb je weer balans en levenslust. 

Verbeter je focus en krijg grip op jouw burn-out herstel, vergroot je zelfvertrouwen en ervaar dat jouw persoonlijke groei en vitaliteit veel meer is dan een getal

Vrijblijvend kennismaken 

bel: 06-55105548