Stress ontstaat in je hersenen

Burn-out ontstaat in je hersenen!


Verminder nu effectief de stress en chaos in je hersenen met neurofeedback! 


Burn-out symptomen

Je hebt last van gedragsmatige en psychische burn-out symptomen als concentratie verlies, snel overprikkeld, oververmoeidheid, wisselende stemmingen ,cynisch en manipulerend, slachtoffer gedrag, uitstel gedrag, impulsief, agressief / gewelddadig, perfectionistische en onzekere gedachten. Ik trek mij terug (distantieer mij van) uit de sociale activiteiten op mijn werk en heb een verminderde belangstelling voor mijn omgeving. 


Naarmate de privé- en (werk)stress periode langer duurt krijg je steeds meer psychische, lichamelijke en gedragsmatige klachten. Deze symptomen zijn kenmerkend voor een burn-out.

Oorzaken en gevolgen van burn-out

Burn-out komt vaak voor in situaties met hoge werkdruk en veel werkstress. Het is te herkennen aan emotionele en lichamelijke uitputting, afkeer van het werk en gevoelens van verminderde competentie. Daarnaast heeft het ook te maken met persoonlijkheid. Pessimisten hebben een minder grote draagkracht. Ook mensen die verlegen of niet sociaal vaardig zijn, zijn minder stressbestendig. Vaak treft het ook mensen die erg gemotiveerd en perfectionistisch zijn.

Resultaten van neurofeedback bij burn-out

Neurofeedback trainingen helpt bij Burn-out om de rust en de balans in het hoofd terug te brengen. Bij neurofeedback trainingen nemen we de chaos en onbalans in het hoofd op een veilige en ontspannen manier weg.


De hersenen kunnen daardoor weer optimaal functioneren. Wij maken naast neurofeedback trainingen gebruik van bewezen effectieve breintools om je bewust te laten worden van je belemmerende triggers. Je wordt na een aantal neurofeedback trainingen al wat energieker, vitaler en heb je weer balans en levenslust.