Je bent meer dan je burn-out!

Een medewerker met een burn-out verzuimt gemiddeld 189 dagen!

Dit kost een bedrijf gemiddeld € 51.579,- !

Bewustwording van je perceptie en gedragsmatige patronen

  • Onzekere / rusteloze gedachten: Ik kan geen beslissingen meer nemen, ik ben en voel me waardeloos, ik kan niets en ben een wrak op dit moment.
  • Agressieve gedachten: ik word uitgebuit door mijn werkgever, ik haat mijn werk, ze kunnen de boom in.
  • Zelfopofferingsgedachten: ik offer me wel weer op als niemand hier zich verantwoordelijk voelt voor het werk.
  • Perfectionistische gedachten: als ik een fout maak, is het helemaal mis, deug ik niet, word ik ontslagen.


Gedragsmatige burn-out symptomen als wisselende stemmingen ,cynisch en manipulerend, slachtoffer gedrag, uitstel gedrag, impulsief, agressief / geweldadig, verslaving. Ik trek mij terug (distantieer mij van) uit de sociale activiteiten op mijn werk en heb een verminderde belangstelling voor mijn omgeving. Naarmate de privé- en (werk)stress periode langer duurt krijg je steeds meer psychische, lichamelijke en gedragsmatige klachten. Deze symptomen zijn kenmerkend voor een burnout.

Bij mensen met burn-out zijn de hersenen in een bepaalde mate ontregeld. Stress ontstaat in de hersenen.

Oorzaken en gevolgen van burn-out

Burn-out komt vaak voor in situaties met hoge werkdruk en veel werkstress. Het is te herkennen aan emotionele en lichamelijke uitputting, afkeer van het werk en gevoelens van verminderde competentie. Daarnaast heeft het ook te maken met persoonlijkheid. Pessimisten hebben een minder grote draagkracht. Ook mensen die verlegen of niet sociaal vaardig zijn, zijn minder stressbestendig. Vaak treft het ook mensen die erg gemotiveerd en perfectionistisch zijn.

Resultaten van neurofeedback bij burn-out

Neurofeedback trainingen helpt bij Burn-out om de rust en de balans in het hoofd terug te brengen. Bij neurofeedback trainingen nemen we de chaos en onbalans in het hoofd op een veilige en ontspannen manier weg. 


De hersenen kunnen daardoor weer optimaal functioneren. Wij maken naast neurofeedback trainingen gebruik van bewezen effectieve breintools om je bewust te laten worden van je belemmerende triggers. Je wordt na een aantal neurofeedback  trainingen al wat energieker, vitaler en heb je weer balans en levenslust. 


Na acht tot tien neurofeedback trainingen zijn voor veel mensen (vooral hooggevoelige mensen) de eerste veranderingen al zicht - voel en merkbaar. Na 20 neurofeedback trainingen zijn de resultaten met een blijvend effect bereikt. Er kunnen veel meer mentale inspanningen worden geleverd en ben je gevoelsmatig en emotioneel veel stabieler wat een positieve invloed heeft op je levensklimaat. Neurofeedback maak je innerlijk weerbaarder en vitaler!

Verbeter je focus en krijg grip op jouw burn-out herstel, vergroot je zelfvertrouwen en ervaar dat jouw persoonlijke groei en vitaliteit veel meer is dan een getal

Gratis neurofeedbacksessie