Angelique - 22 jaar - ADD, concentratieproblemen en angst 

Na 25 neurofeedback behandelingen merk ik zelf erg veel verschil maar ook de mensen om mij heen. Ik kan mij makkelijker en langer concentreren zonder afgeleid te raken. Voor ik begon aan de behandelingen had ik last van uitstelgedrag en dat is nu verbeterd. Het is een stuk rustiger in mijn hoofd en hierdoor heb ik veel meer overzicht en bereik ik meer. Ik denk aan dingen die ik normaal nooit zou doen of aan herinnerd moest worden. Mijn angst is verminderd en hierdoor kan ik makkelijker aan nieuwe dingen beginnen waar ik normaal door angst werd tegengehouden.


Ronald is in zijn benadering heel rustig en kan zich erg goed inleven in anderen, hierdoor stelde hij mij gelijk erg op me gemak. Ik zou aan iedereen die soortgelijke klachten heeft neurofeedback aanbevelen.


Heel erg bedankt Ronald voor alles!

Groetjes Angelique