Willem - 40 jaar - ADD 

Willem - 40 jaar - ADD (Februari 2019) Ik kwam bij Ronald omdat ik klachten omtrent mijn ADD ervaarde. Mijn verslavingsgevoeligheid en zoek naar prikkels leidde tot risicogedrag. Ik had moeite om regie hierover te behouden. Ook had ik moeite met vast houden van concentratie. Zo vergat ik vaak dingen en raakte spullen kwijt, etc.


Ronald legde mij uit en liet zien hoe mijn hersenen werken via beeld en geluid. Terwijl tv series keek werd er aan mijn hersenen “gewerkt”. Mijn hersendelen leerden beter samenwerken waardoor ik nu beter kan schakelen en meer regie kan nemen. Hierdoor ben ik ook scherper geworden en heb meer zelfvertrouwen gekregen. 


Ook mijn nabije omgeving merkt dit op. Bijvoorbeeld hoe ik mij in gezelschap staande hou. Of dat ik nu een keertje weet waar de sleutels liggen.


Ik heb 25 sessies van 45 minuten gevolgd. Ik ben hierdoor geen ander mens geworden. Maar heb Zaken net iets beter onder controle en ik voel me beter dan voor deze sessies.


Ronald, bedankt!